keskiviikko 15. joulukuuta 2010

keskiviikko

Meille on rantautunu minä ite-kausi, yks veen uhmis ja monta muuta mukavaa..
Tekoitkut ja tekonaurut.
Sitä pitää niin saada tehä kaikki ite ja tunkea joka paikkaan, ja toisaalta väliin lahkeissa roikutaan itkien ku äiti koittaa saaha jotain aikaseks. Ja auta jos koitat kieltää jotain tai laittaa kaapin eteen jonku esteeksi. Este kaatuu näppärästi ja pääsy on taas vapaa.. hetken.
Maito pitää saada juoda ite välillä, ja lopuksi lopulla maidolla kastellaan ympäristö ja omat vaatteet, jonka jälkeen läpsytellään käsiä siinä maidossa/vedessä. Kyllä on kivaa! Ainaki äidin mielestä.
Mutta äitiinsä tulee selvästi niin parempi ku on hiljaa :p..

Tänään oon järjestelly kaappeja. Kuiva-ainekaapit jne. On taas vähän enemmän perillä mitä ne sisältää ja tavarat löytääkin helpommin kun hetkeen. Tosin siitä järjestelystä ei oikein meinaa tulla mitään noiden supistelujen takia. Nyt ne ei onneks oo ollu kipeitä mut inhottavia kuitenki. Heti ku oot hetken seisten tai teet jotain. Tiistaina on lääkäri ja saas nähä onko nuo saanu mitään aikaseksi. Toivottavasti ei.
Ilmat on ollu niin mahtavia (vaikkaki kylmiä) että oon haikeena vaan katsonu pihalle ja miettiny kuin hienoa ois lähtee kävelylle tai vaikka vaan kauppaan 2,5km päähän rattailla. Tuntuu että siitä on vaan ihan hetki kun kävelin rattaiden kans neuvolaan 7km ja sieltä päivystykseen ja matkaa tuli lähemmäs 20km sille päivää. Ja samalla viikolla oli se meiän vaellusreissu. Sen jälkeen rupeski supistelee.. Pari kk sitte.

Pakko kirjottaa tämäki.. Ihmettelin yöllä kolinaa joka kuulu tuvasta ja mietin että ei kai hiiri/hiiret oo taas asialla.. Pitkään me saatiinki olla ilman niitä. Kävin sitte muutamaan otteeseen katsomas näkyykö niitä mut ei..
No siivosin siis hetki sitten kuiva-ainekaappia ja Noel levitteli samalla kaapin toisella reunalla astioita.. Ennen päiväunille laittoa otin ja aloin laittaa niitä astioita takas.. ja mitäs sieltä löytykään! Siellähän ne oli ollu :S kolmella alimmalla hyllyllä kattiloiden ja vuokien ym seassa. AARGH!! En kestä niitä.. ja meiän kissaki on hävinny johonki. Ollu jo kuukauden karkuteillä. Pitää siis ottaa ja pestä ne astiat illalla. Nyt voisin ottaa pienet päiväunet itekki. Meni vähän myöhäseen päikkärit kun en tajunnu ajankulua järjestellessä.

Kuva on tämän talven ensimmäiseltä pulkkareissulta. Voi sitä riemua!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti