torstai 2. joulukuuta 2010

Aina näihin aikoihin täällä..

Kirjotan nyt vähän tiivistettynä syksystä jotain nyt kun vihdoin sain hommattua meille netin! Jee!
Täällä ei tosiaan taida toimia muu kuin mokkula mikä onneksi toimiikin sitten moitteetta.

Kirjotan siis tänne ja livejournaliin jonne oon kirjottanut jo reilu viisi vuotta.. tosin sitä ei lue kuin lähimmät ystäväni ja se on ennemminkin päiväkirja kaikkine salaisuuksineen jne.



Yhden yön vaellusreissu lokakuun alussa Evolle kahden ystäväni kanssa oli ihana ja antoi mulle energiaa ensikesään asti. Näitä lisää! 
Kilometrejä tuli noin 30. Ensimmäisenä päivänä 20km ja toisena 10km. Olimmekin takaisin autolla puolenpäivän jälkeen.




Meillä sairastettiin lokakuussa myös vesirokko. Viikon se kesti ja paria yötä lukuunottamatta meni oikein hyvin. Toinen jakso olla reipas ja ihana iloinen itsensä lähes koko ajan. Rakas pieni.




 Yks päivä meillä oli pehmolelujen pesupäivä ja pesin pehmolelut hienopesulla.. Ei liene siis yllätys kun kerron että ohjelman loputtua avasin ajatuksissani luukun ja huomasin että niinpä tietenkin. Hienopesussa vesi jää koneseen ja tässä tapauksessa se lainehti sitten lattialla. Hyvä minä!
No eikun luukku takaisin kiinni ja linkous päälle. Kuvassa N katselee jo malttamattomana että koska hänen leikkikaverinsa pääsis pois koneesta ja linkouksesta.

Syksy oli ihanaa aikaa ja oon todellaki nauttinu siitä tänä vuonna. Värikäs luonto, muuttunut auringonvalo, rikas luonto, raikkaampi ilma, omenat....ihanaa!


                                                         Rakas peukaloinen <3


Marraskuun alussa oli ultra. Sairaalan laitteet oli uusittu ja saatiin nähdä ihanaakin ihanempaa 4D-kuvaa rakkaasta peukaloisesta. Olin ja olen superonnellinen.. pian kahden lapsen äiti. Laskettuaika on maaliskuun puolella eli vielä on kuitenkin aikaa.





Otin siskopuolestani 1-vuotiskuvat. (Miten tuo kirjotetaan? :D). Pikkunen pöppyrä täytti kokonaisen vuoden ja pian oma lapseni tulee perässä. Tulevana sunnuntaina.




Nyt kello alkaa lähenee jo puoli kolmea (!!) joten pakko lopettaa tähän, ja lisätä ihan lähiaikojen kuvia ja kuulumisia vaikka huomenissa.
Mulla on taas tullut tää sama yövalvominen kuvioihin mitä Noeliltakin oli.. huoh! Kyllähän se sillon kävi kun oli vaan yksin päivät kotona ja pysty nukkumaan millon halus mut nyt.. haukotus. Onneks voin joka päivä nukkua päiväunet jos haluan.



T tuli tunti sitten lätkästä ja herätti puhelinsoitollaan Noelin hetkeksi.. Sain onneks nukahtamaan sen samantien mut eiköhän N herännyt uudestaan kun T tuli nukkumaan. Virkistypä siinä sitten vähän enemmänkin ja ajattelin samalla vaihtaa vaipan hämärässä huoneessa nyt kun kerta pikkumies oli hereillä muutenkin.. No, palkkioksi sain pian lämpimän suihkun jaloilleni ja huomasin että poikahan pissaa tyytyväinen ilme kasvoillaan! Eipä siinä auttanu ku ottaa lakana pois, kuivata sen minkä pysty ja laittaa yöksi pyyhe petarin päälle.
Noel nukkuu siis edelleen meidän vieressä ja tän hetkisestä sängyn paikasta johtuen meidän keskellä. Romantiikka ja läheisyys siis kukoistaa öisin mun ja T:n välillä ;).
Tuossahan tuo ois N:n oma sänkykin vieressä ja se voi olla et sinne siirtyminen onnistuiskin ilman ongelmia mutta kun äiti ei raski..

Nyt nukkumaan.. aamulla on Noelin allergiatestiaika sairaalassa. Perjantaina 1v. neuvola ja ens tiistaina maitoallergia-altistukseen aika. Onneks T:n työt on iltapainotteisia suurimmaks osaks niin ei tarvi julkisiin lähtee tän mahan ja supistelujen kans.

Hyvää yötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti