keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Tänään aattelin leipoa mutta..

.. aika meniki kaikkea muuta tehden.

Ois pitäny ottaa kuva ku kaappi oli ihan täynnä tavaraa enkä ollu alottanutkaan järjestelyä..

Pieni apulainen :)vai olikse tuholainen??!

Lopuksi näytti jo siltä että sieltä vois löytyä jotain. Tein myös listan kaikesta mitä siellä oli.. mm. 2kg kananmunia, 4pussia sokeria, varmaan yhteensä 4kg erilaisia sokereita fariinisokerista raesokeriin ja sokerikuorrutustuubeihin. Onneks oikeestaan mitään ei tarvinu heittää pois ja päiväyksiä oli vielä. Oon hetken vaan tunkenu tavarat tuonne kaappeihin kaikki ja se oli niin sekasin ja täynnä ettei sieltä löytynyt nopeesti mitään.


Kummitytölle lähtee huomenna kirje jossa on kirjasarjaa jota kerään hälle. Kerään myös meille Tammen kultasia kirjoja. Lisäksi tuo heijastin :) sopiva paketti postiin kirjeen kans. Joululahjan vie tontut ;)

Lahjojen ostaminen kummitytölle on aina osittain helppoa kun tietää että ainakin jotain mitä ostaa. Kuulin että niitä on alkanut muutki ostamaan mikä ei haittaa ollenkaan.. noita kirjojahan on lähemmäs 200.

Tein ekoja kertoja (ja ekaa kertaa pariin vuoteen) lasagnea tänään. Teki niin paljo mieli tuota ettei haitannu vaikka ruoanteko jäi myöhäseen (T tuli vasta ilta kasin jälkeen töistä kaupan kautta.). Noel onneks sai muuta ruokaa jo aiemmin.

Huomenna ois tarkotus ommella pari päätyä näistä täkeistä.. Päässy tuhoutumaan vähän ku on säilytetty aitassa. Tykkään noista niiin paljon!

Tuvasta..

Jäälyhtyjä jäätymässä.. mietin ensin pääni puhki, että miten saisin nuo terälehdet tuonne muuallekin kuin vaan tuohon pohjaan, mutta tajusin vasta myöhemmin että on ehkä helpompi jäädyttää ne pintaan ku nuo on valmiita. Lisäks laitoin jäälyhtyjä jäätymään sankoihin ja maitopurkkeihin. Edelliset lyhdythän jäi tosiaan tuon valtavan lumimäärän alle reilu viikko sitte.

Makuuhuoneen kakluuni ja lyhdyt. Lyhdyt roikkuu leipävartaasta niinku tuvassaki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti