sunnuntai 26. joulukuuta 2010

Joulunviettoa

Vietettiin joulu mummilassa. Tultiin jo keskiviikkona ja T lähti äsken kotiin, koska huomenna on töitä. Otti töitä välipäiviksikin vaikka olis ollut lomaa. Jäätiin N:n kans vielä tänne, koska täällä on leikkikavereita ja enemmän seuraa muutenkin. Ja joka päivähän sitä pääsee kotiin jos siltä tuntuu..
Tänä jouluna en ottanut stressiä yhtään mistään, sitä ehtii stressata myöhemminkin jos haluaa..

Joulupuuro... sain mantelin!

Käytiin toivottamassa tallin väelle hyvää joulua ja otettiin samalla muutama kuva.

N ja tallikissa Viiru.. Viiru halus tehä liian läheistä tuttavuutta, eikä N oikeen tykännyt ajatuksesta. Yleensä on kyllä kissojen kimpussa mutta tais olla liian vilkas tapaus tällä kertaa vastassa..

Viiru pitää seuraa hevoselle ja kahdelle vuohelle.

Mummin vanha pipo päässä. Ikää pipolla reilu 40vuotta.

Kuusenkoristelua porukalla..

Joulupöydän kattausta..

Sitten olikin pukin vuoro astua näyttämölle.. Kellarissa sovitusta ja viime silauksia. Jos musta tulee joskus elokuvaohjaaja niin tiiän täsmälleen millanen leffa on kyseessä.. Karmi oikeesti todella paljon vaikka naamion takana olikin oma mies.

Porukka katsomassa kun pukki saapuu pitkää kujaa pitkin jätkänkynttilöiden valaistessa..






Tän joulun perhepotretti ;) .. N tosin oli ihan kauhuissaan, ja syystäkin. Pukki oli oikeesti pelottava äidinkin mielestä. Lapset tosin ei epäillyt ollenkaan pukin aitoutta (yleensä kyllä).. Eikä kukaan siis arvannut kuka oli oikeesti kyseessä. Ja mua kun niin jännitti etukäteen että mitenhän se menee..

Kävin saattelee pukin ulos. "..jos isi sais tietää tän, että joulupukki suukon sai.."

Jouluyönmessuun menossa..


Kuvia tuli vaan pari, koska en todellakaan viittinyt räpsiä kuvia edes ilman salamaa. Jotain oli kuitenkin pakko ottaa.. Oli ihana joulukirkko.

Muistettiin myös edesmenneitä ystäviä ja sukulaisia. Joulun aikaan mielessä on ollut todella paljon keväällä pois lähtenyt rakas ystävä.


Pelatessa on mennyt yötkin..


Ihana ja vähän erilainen joulu. Itse keskityin täysin vaan oloon.. Ei stressiä mistään jne. Vaikka pitää myöntää ettei joulu täysin stressitön kuitenkaan ollut.
Saimme mieheni kanssa yhdet omat lahjat ja yhden yhteisen lahjan. Niitäkään emme osanneet odottaa, sillä olimme sanoneet ettei lahjoja tänä vuonna. Nsai meiltä puisen keinuhevosen, hanskat, kylpyankkoja ja kirjan. Lisäksi jotain pientä kummeilta, mummilta ja vaarilta (mun äidin uus mies) ja tätipuolelta.

Yks parhaista asioista joulussa on ruoka ;) ja sehän oli hyvää..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti