sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Kuusenhaku

Ekaa kertaa laitetaan kuusi meillekin.. koska tänä jouluna ollaan aattoa lukuun ottamatta kotona.
Olisin jo aamulla aikasin kirmannu metsään mun miesten kans mutta ku ei niin ei.. Piti kattoa jääkiekkoa ja mäkihyppyä ensin. Hohhoi.. Vaikka väliin seuraan mielellään ite myös niitä.
No päästiin kuitenki valosan aikaan pihalle ja laitettiin pikkumies pulkkaan taljan päälle istumaan, ja otettiin suunta kohti liiteriä ja metsää. T meni eellä ja minä tulin pulkan kans perässä.. Ylämäkeä umpihangessa huopatossut jalassa pulkkaa vetäen tän mahan kans.. Onneks ei alkanu supistelee. Koitin huudella T:lle jossain vaiheessa että vaihetaanko osia. Jos minä kantasin moottorisahaa ja hän ottais pulkan. No ei käyny. Onneks kuusi löytyki ihan läheltä ja alastulo olikin jo hauskaa. Hauskaa mulla oli kyllä muutenkin. Miehestä en niinkään tiiä sillä ku oli kengät täynnä lunta eikä moottorisaha meinannut alkaa toimimaan.
Teki mieli laulaa että "Illalla mennään, illalla mennään kuusivarkaisiin.." vaikka eihän me varkaissa oltu vaan ihan luvan kans saatiin liiterin takana olevasta metsästä hakea kuusi.
Sen jälkeen hain vielä pikkusen kuusen oksia muualle koristeeksi ja löysin tontilta uuden rakennuksen! Oisko ollu kellari tai vastaava.. Mutta hyvin piilossa se oliki. Alko heti mielikuvitus juoksee ;) enkä ois uskaltanu mennä kurkkaa jos koskematon lumi ei ois kertonu että siellä ei oo kukaan käynyt aikoihin.

Ilmeitä..

..oli..

..ihana seurata.

Väsy painaa pulkassa matkaajaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti