perjantai 3. joulukuuta 2010

Let it snow!

Yöllä oli alkanut lumisade ja se jatkuu aina vaan.. niin ihanaa!

Eilen Noelilla oli sairaalassa prick-testit ja maitoproteiiniin reagoi mikä ei todellakaan ollut mikään yllätys, päinvastoin. Tiistaina siis maitoaltistukseen sairaalaan.. Aletaan saamaan korvausta tuosta apteekin soijamaidosta.
Tänään oli 1v. neuvola ja mitat oli lähteny nätisti taas nousuun syksyn muutaman kuukauden tauon jälkeen. Pituutta oli tullut kuukaudessa +4cm ja painoa +710g eli turhaan stressasin! Oon niiiin helpottunut että sain jopa energiaa siivoukseen täksi päiväksi.
Mun energiat on ollu niin pohjissa tällä viikolla ettei tosikaan.. mitään en oo saanu aikaseks enkä kyllä kauheesti saiskaan saada..supistelujen takia. Mökillä viikonloppuna niitä tuli nimittäin parin tunnin sisällä muutama kipeeki vaikka en tehny yhtään mitään rasittavaa. Mua niin ahistaa tää että pitää varoa tekemisiään ja sen näkee heti kodin kunnossa.

Kuvia marraskuun lopulta kun käytiin ystäväni ja lasten kans Fiskarsilla yks arkipäivä. Tuuli oli niin hyytävä ettei kuvia tarttunut kovin paljoa ja osa niistäkin oli valotukseltaan ja muutenkin miten oli.. ei kauheesti tarennut ottaa lapasia pois kädestä ja alkaa kuvaamaan saati säätämään asetuksia sen kummemmin.

 Ihana punaposkinen juuri herännyt ilopilleri <3. Voi ku sitä heräis itekki aina noin hyväntuulisena! Varsinki tuohon aikaan..
  Joulumarkkinavalmistelut viikonloppua varten oli käynnissä mutta muuten lähes kaikki kaupat oli kiinni ja oli tosi hiljaista.
 Voisin muuttaa kiljuen samanlaiseen paikkaan ku Fiskars! Talot oli niin ihania ja ainakin ulkoapäin ihan mun näkösiä. Oisin voinut täyttää kameran kuvilla eri taloista mutta en viitsinyt jäädyttää muita mukanaolijoita.

 Ihastuin kynttilätehtaalla ja -myymälässä aivan ihanaan lyhtyyn! Tuollasen haluan vaikka joululahjaksi.
 Ei paljon tarvitse miettiä minne sitä menis jouluostoksille jos mies vaan suostuu lähtemään mukaan.. Kynttilöitä! <3

Rakas hymypoika ei pakkasesta välittäny mutta nautti kun pääsi hetkeksi kynttilätehtaan myymälään jossa oli hieman lämpimämpi.


Pitää joku viikonloppu kiertää enemmänkin noita paikkoja. Porvoo on ehoton käyntikohde tänä jouluna.
Rakastan joulua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti