keskiviikko 22. joulukuuta 2010

2 yötä jouluun

No se siivoaminen jäi eilen.. ei jotenki yhtään kiinnostanu.
Eikä tänäänkään oo kiinnostanu. Aloin kuitenkin siivoamaan, ja kuuntelin tupaa siivotessa että on kumman hiljasta.. Liian hiljasta.
Mun tonttu Torvinen oli "siivoamassa" makuuhuonetta.. Ihmekös tuo kun oli niin hiljasta.


Nuo ovet saa onneksi lukkoon, niin ei tuu kovin usein siivottua vaatteita lattialta. Nyt ne oli jääny lukitsematta niin heti otettiin ilo irti.


Pitäis jatkaa tuota siivousta.. T tuleekin "jo" ennen yhdeksää niin me suunnataankin ehkä jo tänään Salon mummilaan joulunviettoon. Pääsen helpommalla niin..
Sinne tulee myös joulupukki ja siellä on sauna. Ja siellä on ennen kaikkea porukkaa.

Taitaa se kuusikin jäädä tuonne liiteriin ku mies ei oo ollu paikalla, eikä sitä kuusenjalkaakaan oo vielä(kään). En siis pääse täältä oikeastaan mihinkään. Lähimmälle bussipysäkille on 2,5km ja osittain valaisematonta hiekkatietä. Bussit on rasittavia pitkänmatkan busseja, joihin ei voi ottaa rattaita sisälle, ja se on aina operaatio kun sinne menee.. tai kun jää pois.
Niin ja mun ajokortti (hyvä minä!!) on vanhentunut jo jokunen vuosi sitten.. Tavoitteena on ajaa se takaisin ennen toisen lapsen syntymää. Helsingissä tai espoossa sitä ei oikein tarvinut ja nyt.. mitä pidempään se on pois, sitä vaikeempaa se on. Inssi ja teoria ois siis vaan. Ja auton vuokraus autokoululta.

Mutta nyt.. siivoamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti