maanantai 10. tammikuuta 2011

Rauha ja onnellisuus

Otsikko kertoo tän hetken olon ja tunnelman..
En edes malta mennä nukkumaan kun on niin hyvä olla.
Tosin selkä valittaa äskeisen tiskivuoren selättämisen ja pyykkirumban jälkeen, mutta pääasia että fiilis on hyvä!
Toivottavasti huomenna paistais aurinko niin voisin kokeilla kävelyllä käymistä rattaiden kans. Kaipaan ulkoilmaa ja liikuntaa! Paitsi että tuo tän hetken sää ei oo mikään mukava, märkää. Tulis ne pikkupakkaset takas ja pian.

Ihana ku oon voinu tässä raskaudessa paljon paljon paremmin kaikin puolin, kun vertaa edelliseen raskauteen. Oon niin tyytyväinen ja kiitollinen. Ainahan niitä ikäviäki asioita löytyy, mutta parempi keskittyä niihin hyviin ja positiivisiin. Yks negatiivinen asia pitää kyllä mainita: mielettömän turvonneen sormet ollu nyt jonku aikaa! Tekee mieli venytellä niitä. Oikeinki mukavan laikukkaat, ja hankalampaa jopa kirjottaminen. Onhan tuota turvotusta muuallakin mutta ei noin häiritsevästi.
No, eipä tässä kauaa enää oo jäljellä tän mahan kans oloa. Oon niin malttamaton! Ja toisaalta tällä hetkellä nautin niin paljon raskaudesta, että ei haittaa ollenkaan jäljellä olevat viikot. Kaiken lisäks musta tuntuu, että mun itseluottamus on nyt paaaljon parempi ku pitkíin aikoihin. Mua jopa kiinnostaa pitää parempaa huolta itsestäni :D. Enkä tunne oloani ollenkaan valaaksi. Ainakaan vaatteet päällä ;).

Toivotaan että tämä mieliala pysyy pidempään! :)

2 kommenttia:

  1. Tulin kurkkaamaan ja lukijaksi jäin :) Teillä on tosiaan toisen laskettu aika tosi lähellä meitä, taitaa olla tasan 2 viikkoa aiemmin jos tuosta oikein laskeskelin.
    Hyvää odotusta ja pysytään kuulolla :)

    VastaaPoista
  2. Kiva :)! Tervetuloa lukemaan..
    Joo, laskettu aika on 20.3. eli sillon viimestään syntyy.
    Kiitos ja pysytään! :)

    VastaaPoista