tiistai 25. tammikuuta 2011

Ote lj:stä

Ote mun toisesta "päiväkirjasta" lj:stä. Kirjotus joka liittyy viime viikonloppuun.

"Ja yks ihanimmista asioista oli huomata kuin iso poika Noel jo on. Kuin hyvin ne ihan oikeesti leikki yhessä B:n kans. Ja vaikka niitä tappelujaki tuli, niin voi ku niillä oli hauskaa <3 Harmitti ku ei ollu kameraa mukana mutta toisaalta ei.. Sitä niin monesti tulee ihanat asiat katottua kameran läpi, eikä oltua niin täysillä just siinä hetkessä. Tai on siinä, mutta eri tavalla.


Oon surullinen Noelinki puolesta.. se on niin yksinäinen kans. Mutta reilu vuosi, niin sillä on kaveri jonka kans leikkiä samanlai ku B ja N leikki nyt viikonloppuna. Hippaa ja muuta :) hui.. mun pieni.

Ps. Noel on henkeen ja vereen autopoikia!! Aina kun se nukahtaa, kuuluu "auto, auto".. ja samoin kun se herää. MUTTA, ekaa kertaa kuulin sen sanovan viime yönä niin unissaan! Yhtäkkiä kuulu sen suusta "auto" vaikka se oli täydessä unessa. :D pisti vähä naurattaa.

On se kyllä isiinki tullu siinä suhteessa, että mailat ja pallot on sille kaikki kaikessa. Se oli kotiinki lähössä Briannan sählymaila kädessä.

Onni koostuu pienistä asioista.. Siitä että N kävelee ite ovesta ulos ja hissille.. Miten sopivasti ajotettu tuo kävelemään oppiminen ku ei tarvi yleensä nostella sitä enää ku pyllyä pestessä ja ruokapöydältä pois (sata kertaa tosin päivässä).

Niin ja siitäki huomas että Noelki nautti viikonlopusta ja sillä oli ihanan hauskaa.. Se naureskeli nukkuessaan ku me tultiin. Piti oikeen jäähä tuijottamaan. Ihan pienenähän se teki tuota useestikki, nauro ääneenki, mutta nykysin en oo ainakaan huomannu. Se on onnellinen. Ja seki johtuu ystävistä.



<3


Kiitos viikonlopusta!"






Kuvat on kuuden vuoden takaa..

2 kommenttia:

  1. KUUS VUOTTAKO?!??!??!! <3 kaameeta ku aika menee... huiiiiii <3

    VastaaPoista
  2. Kesällä tulee kuus vuotta! Katoin kans että hä... nuo on otettu 2005 kesällä. Niimpä, aika tosiaan menee. <3

    VastaaPoista