keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Maailma terävöity

Kylläpä oonki nähnyt kaiken sumun läpi jo hetken aikaa.. Se tosiaan häiritsi jo mun elämää ihan kunnolla. Ei vielä vaarallisesti mutta kuitenki.
No mutta, nyt on haettu elämäni ensimmäiset lasit. Kerkesin hakemaan ne Instrumentariumista puolta tuntia ennen sulkemisaikaa.
Näissä on ainakin violettia ja pronssia. Kuvioidut ja muoviset. Ei noin tummat kuin tuossa kuvassa näyttäis. Kuva on muutenkin hyvää laatua ;). Siinä N tunkee tahallaan sormiaan kurkkuun ja yökkii. Antaumuksella. Huvinsa kullakin!!
Tuon yökkimisen jälkeen N nukahti mun syliin ja huomasin että sillä on kuumetta. No sehän heräs kun vaihdoin vaippaa ja laitoin supon. Nyt ollaan siis vielä hereillä ja meinaa olla pientä iltavilliä ilmassa..


T:llä on lomaa loppuviikko ja perjantaina ois tarkotus hommata vihdoin se isompi istuin N:lle autoon. Peukut pystyyn et sellanen löytyis ilman kauheeta metsästystä. Samalla pitää käydä muillaki asioilla kun vihdoin mahdollisuus on.

Heräsin muuten tänään turhautuneen pikkumiehen purasuun! Ja nyt lopetan kirjoittamisen, koska mua revitään ja nipistellään leuasta ja kaulasta. Vissiin uniaika.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti