perjantai 21. tammikuuta 2011

Vauvauutisia ja kuulumisia

Oon ollu nyt pari päivää niin väsynyt, etten oo saanu aikaseks kirjottaa yhtään mitään. Eilen nukahdin jo klo 23 jälkeen, mutta heräsin kahdelta yöllä hammassärkyyn. Valvoin seitsemään koska en löytänyt koko talosta särkylääkettä!


Käytiin tänään Espoossa P:n, E:n (T:n serkku) ja L neidin luona. Ulkoiltiin hetki pulkkaillen ja sen jälkeen käytiin Sellossa. Löysin N:lle uuden toppapuvun puoleen hintaan. Toppahousut henkseleillä ja takki. Otin 86 kokoa, koska 92 näytti tosi isolle. Tuo puku on tosi hyvä nyt N:lle, ja kasvunvaraaki löytyy. Edellinen on kokoa 74 (?) ja jo ostaessa oli melkeen pieni. Ja nykyisin se on käyttänyt suurimmaks osaks vanhaa kevyttoppapukua. Miltähän luvulta lie, ihana se on. Tosin ei pidä ollenkaan sadetta ja märkää.
En ikinä laittais tässä vaiheessa kauheesti rahaa tietynmerkkiseen pukuun, koska pian ne käy kuitenki pieneksi. Onhan ne merkkipuvut yleensä ihanan näkösiä, mutta kyllä tuo lassietecin puku ajaa saman asian, varsinki kun me ei niin kauheesti olla päästy edes ulkoilee.

Kuulin tänään ihania uutisia: ystäväni odottaa vauvaa, ja la on syksyllä <3! Ihana asia :) Viimeksi odotettiin samaan aikaan, ja lapsilla onkin vain muutaman viikon ero.
Myös toinen ystäväni odottaa vauvaa viikolla 13 tällä hetkellä <3 ja tuntuu, että ihan vasta sain viestin plussauksesta. Tuleekohan kahden tytön jatkoksi poika?!
Onhan noita paljon muitakin ystäviä ja läheisiä jotka odottaa.. mutta nuo on niitä suht tuoreita uutisia.

Jospa selviäisin nukkumaan tänään ajoissa. No nukkumaan selviäminen ei oo ongelma, mutta unen saaminen on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti