tiistai 11. tammikuuta 2011

Yökukkumisia..

Mun päivitykset on monesti yöpainotteisia. Sillon saan olla rauhassa koneella. Ja koska meillä on se oma kone rikki, niin saan tän koneen vasta yleensä illalla käyttöön.
N nukahti alle 5min sitte!! Isi on nukkunut jo reilu tunnin ainakin, äiti menee nukkumaan kunhan on syönyt ja lukenut vähän blogeja.. Nukutin tosiaan N:n turvakaukaloon. Siihen se sitte lopulta onneks nukahti. Kokeiltiin ensin omaa sänkyä, meiän sänkyä ja mun syliä. Ruoka ei maistu, eikä maistu maito. Aamulla pitää haukkana olla valmiina ryntäämään vessaan vaippaa vaihtamaan. En tosiaan jaksa aamusin mitään likasten lakanoiden vaihtoa. Millonhan tuo menee ohi?? N on aina saanut huomioa jopa päivystyksessä pienestä pitäen siitä, että syö niin paljon ja reippaasti. Tuo tän hetkinen ruoka- ja juomamäärä on siis tosi epätavallista. Ja niitä vaippoja kuluu..

Aamulla oli vaikeuksia nähdä ikkunasta ulos.. Katolta valuva ja tippuva lumi oli valahtanut puoleen väliin ikkunaa. Jossain vaiheessa oli sitten tippunut alas.

joulu ei oo kokonaan laatikossa..

Käytiin siis tänään taas Ikealla. Haettiin sopivan kokoinen patja N:n vanhaan jatkettavaan.
Lisäks oli pakko ostaa yks tumma lipasto N:n vaatteille ja muille, koska vauva tarvii pian sen nykysen lipaston laatikon (joo, meillä on N:n vaatteet joko pesussa, kuivumassa, jossain kasassa tai yhdessä laatikossa..). Ikeasta kun ostaa jotain niin voi olla varma että kokoamisesta ei pääse helpolla tai nopeesti!
Laitoin (tyhjensin ajanpuutteessa kaikki roinat ja paperit sängyn alle huomista oottamaan) sängyn N:lle valmiiksi. Pehmolelut sängyn jalkopäähän ja pari viereen. Poika niin innoissaan kiipes sänkyynsä pyörimään ja makoilemaan. No, ja leikkimään.. Villiintymään.. Ja aattelin että tuo ei taida hetkeen nukahtaa..niin kuin ei nukahtanutkaan. Mutta olihan se onnellinen omasta sängystä! Vielä kun sen sais sinne nukahtamaankin..

Koitin lisätä enemmänkin kuvia mutta tää netti pätkii koko ajan ja lataaminen epäonnistuu.. En voi tallentaa tälle koneelle kuvia kamerasta niin on muutenkin niin monimutkasta. Ja nuo kuvat ku ei oo mitään pienikokosia.
Ihastelin just uudenvuoden rakettikuvia! Niitäkin joskus tänne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti