perjantai 21. tammikuuta 2011

Äitiyspakkaus ja neuvolakuulumisia

Sain kelan paperit jo marraskuun puolivälissä, mutta vein ne vasta 7.1. Viime viikolla tuli päätökset ja tänään hain äitiyspakkauksen postista. On kyllä positiivinen yllätys!! Ja paaaljon parempi kuin edellinen pakkaus. Mietin jo, että miks otin taas pakkauksen, mutta ei kyllä harmita enää. Tuli niin ihana ja malttamaton olo kun kävin pakkausta läpi. Meillä on pian taas ihana pieni rakas nyytti! Nyt alkaa pikkuhiljaa tuntumaan, että ei malttais enään oottaa. Pakkauksessa hyvää oli varsinki kertisvaippojen poissaolo. Värit oli paremmat tällä kertaa jne.
Pian pääsee synnyttämään!!



Keskiviikkona oli tosiaan se neuvola (rv31+3).
Maanantaina taas labraan. Tulehdusarvot oli ollu koholla jne. Ja valkuainen yhellä plussalla nyt neuvolassa. Labraan ois pitäny mennä jo tänään tai huomenna, mutta en millään pääse ennen maanantaita.
Sf-mitta oli 28cm eli +6cm kuukaudessa. Tosin oli eri mittaajakin.
Paineet huiteli korkeella, kiitos "hyvin" nukuttujen öiden.
Painosta sain kuulla oikeestaan vaan positiivista. Vihdoinki. Lähtöpainosta lisää tullut + 6.8kg eli saan olla tyytyväinen. Ja tosiaan saman verran oon painanu Noelia odottaessa jo viikolla 27. Lisäks nyt oli tullu vähiten painoa/viikko, ja tuossahan on ollu joulu ja uusivuosikin välissä! Hyvä minä!
Hb oli noussu ihan vähän. Oli nyt 126. Ei oo kertaakaan siis menny alle 122 tässä raskaudessa. Eikä tällä kertaa sanottu mitään ennaltaehkäisevästä raudansyönnistä. Kaks kertaa mulle siis sanottu, että voisit alkaa syömään jo rautaa ettei se vaan pääse tippumaan. Miks ihmeessä söisin sitä vaan "varulta"?! Samaa ihmetteli mun oma th. Nuo kehotukset oon saanu sijaisilta.
Aamulla pitäis soittaa synnytysosastolle ja varata aika tutustumiskäynnille. N synty Jorvissa, niin haluan käydä tuolla kans tutustumassa. Onhan se paljon pienempi paikka, ja varmasti erilainen muutenkin.
Th laittaa pian lähetteen synnytystapa-arvioon. Lisäks saan keskustella synnytyksestä muutenkin siellä.

Perhekuva joulukuulta
N on superhellyyttävä tässä kuvassa :) marraskuu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti