keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Ihanaa energiaa!!

Tänään (tai no eilen) oon taas jatkanu siivousta ja järjestelyä. Toisaalta on niin ihana kun ei oo konetta päivisin käytössä. Ja ehkä just sen takia, että tilaa on vähä ja säilytystilaa vielä vähemmän, täällä tuntuu olevan aina järjesteltävää ja siivottavaa.
Voin paremmin ku kertaakaan tässä raskaudessa. Voin lähes täydellisen hyvin. Ja viime raskautta kun miettii, niin osaan todellakin arvostaa tätä täysillä. Täydellisen hyvin voisin sillon, jos voisin liikkua ulkona ja harrastaa liikuntaa muutenkin kuin hyötyliikunnan muodossa. Mutta en valita!! Tää energia ja reippaus on niin ihanaa :))

Tänään kävin Noelin vaatteet pitkästä aikaa läpi ja suurin osa lähti varastoon! Kävin myös ihan kaikki N:llä olleet vaatteet läpi ja valkkasin sieltä vaatteet mitä haluan pitää myös tällä peukaloisella. Laitoin niistä pienimmät lipaston ylimpään laatikkoon oottamaan.. <3 Siellä ne nyt on.
Ja jos joku sen laatikon avaiski, niin siitä ei kyllä selviäis kumpi meille on tulossa..

Tänään vaihtu myös järjestys tuvassa. Raahasin painavan pirtinpöydän toiselle puolelle tupaa niinku sohvankin. Meillä nyt ei kauheesti voi järjestyksen kans kikkailla mutta pienikin vaihtelu virkistää. Otin myös sen eilisessä postauksessa näkyneen kynttelikön pois ikkunasta ;). Tähti vielä jäi, mutta se ei mun mielestä niin vahvasti tuo mieleen joulua. Sitä paitsi... varsinki nyt musta tuntuu, kun tuli nää lauhat kelit ja kunnon pimeys sen mukana, että niitä valoja tarvii vielä hetken. Ehkä maaliskuussa voisin ottaa kaikki valot pois.
Meillä on makuuhuoneessa se sininen paperitähti nurkassa "yövalona", eikä mun mielestä se oo ollenkaan joulunen ja saakin toistaseksi pysyä siinä missä on. Makuuhuoneen ikkunassa on kirkas 20kpl:n valosarja joka saa sekin olla vielä ainakin hetken. Se on talvivalo. Tuvassa on sellanen valkonen oksanippu jossa on valot. Eteisessä on lyhdyn sisällä kirkas valosarja, ehkä eniten mun öisiä vessareissuja varten. (Niitä on yössä joku 2-5kpl.) Ja pihassa ison ruusupensaan ympäri menee kirkkaat talvivalot.

Selasin tätä mun blogia läpi eilettäin, ja tää näyttää niin kauheelta ja raskaalta ilman kuvia! Ja heti ku niitä kuvia on vähemmän, tekstiä (laadukasta sellasta :D) on enemmän. En kuitenkaan tykkää käyttää muita ku omia kuvia blogissa. Millonhan saisin sen koneen kuntoon?!

2 kommenttia:

  1. Minäki oon joulusia juttuja laitellu pois! Ja kunhan saahaan nuo viimeisetki pölyset hommat tehtyä (seinien hiomiset) niin aattelin alkaa tekeen kunnon kevätsiivouksen! :)

    VastaaPoista
  2. :) Justhan tuo joulusiivous on ohi :DD!!
    No minäki oon kyllä melkee jatkanu joulusiivouksesta suoraan kevätsiivoukseen. Ihana ku alkaa olee jotenkuten tavarat omilla paikoillaan.. pikkuhiljaa.
    Katoin just yhtä kolme kertaa isompaa taloa meille :P ois aivan ihana mut en tiiä kuinka korvessa! Ku ei tuo karttapalvelu löytäny sitä..

    VastaaPoista