perjantai 28. tammikuuta 2011

Mummilassa

Tultiin keskiviikkona N:n kans Saloon, koska T:n työmaat oli eilen ja tänään Kotkassa. Eikä sieltä kannata päivittäin ajella kotiin pariks tunniks nukkumaan.
No niin ne työmaat sattuu olee myös ens ti-pe siellä. Ja minä mietin vaihtoehtoa Salolle..Tampere vois olla kiva taas vaihteeksi. Mummilassa on kyllä kiva olla, mutta.. unet jää kummallakin vähemmälle täällä. Nimittäin sitä meteliä yleensä riittää..
Tosin keskiviikkona ois nla, mutta voishan sitäkin koittaa siirtää.

Ja neuvolasta puheenollen. Sain vihdoinkin th:n kiinni äsken. Labrasta tulleet tulokset oli ollu ok, eli kaikki hyvin. Niitä oli näytetty lääkärillekin.
Niitä loppuraskauden vaivoja on alkanut olee jo ihan kiitettävästi. Kyljen vaihtaminen yöllä on tosi epämukavaa. Vauva painaa lantioon "mukavasti", ja väliin tuntuu oikeen kunnon paine, kun pää painautuu alaspäin. Noelia en oikein pysty pitämään sylissä kun alkaa sattuu alamahaan. Olo alkaa olee siis pikkuhiljaa epämukava. Missä on tukivyö nyt kun sitä tarvis?! Hukassa.
Närästystä on myös (miten en muista sitä viime raskaudesta), mutta onneks on Rennie :p. 

Huomenna aattelin kierrellä täällä kirppiksiä taas vaihteeksi, jospa jotain löytyis.

Pikkuveli 5v. tuli pyytämään, että tulisin pelaamaan muistipeliä :). Sen jälkeen voisin käydä kokeilee miltä kävelylenkki maistuis tuossa ihanassa auringonpaisteessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti