lauantai 8. tammikuuta 2011

Lauantain aamutunnelmia..

Aamulla heräsin pojan itkuun.. Ajattelin olevan maitoaika. Joka aamu N juo yhden nokkamukillisen maitoa ja jatkaa uniaan.
Tämä aamu oli erilainen. Maitoa ei mennyt paljoakaan kun N jo tuli viereen makaamaan. Pian ajattelin katsoa onko vaipanvaihdon aika. No ei tarvinut kurkkia vaippaan! Sängyllä oli komea läiskä pojan alla.. Isi vei pojan pesuun ja minä aloin vaihtaa lakanoita. Lakana pesuun ja unta yrittämään. Eipä menny kovin kauaa kun sai jo taas pyytää isiä vaipanvaihtoon. Tällä kertaa sain itse jäädä vain makaamaan. Lupasin T:lle että saa nukkua pidempään tänäänkin.

Meiän pitkittynyt aamu onkin nyt mennyt sängyssä. Syödessä, puhallellen saippuakuplia, katsellen yhden jakson muumia, kurkkien ulos. Nyt on menossa vitamiinipurkkien käyttäminen helistiminä.
On tähän mahtunut myös kiukuttelua, äidin puremista, sitä ripulivaipan vaihtamista ja raapimista. Huomaa kummalla puolella N nukkuu kun katsoo mun käsiä. Nyt pari alkuyötä ja iltaa on mennyt sillä huonosti nukkuessa ja itkiessä. Samalla se puoliks unissaan raapii kaikkea ympärillä olevaa. Mahakipuja.


Nyt herätetään isi ja käydään ajelulla. Jos mun miehet oottais autossa kun käyn hakee N:lle patjan omaan sänkyyn. Ehkä jo ensyönä saadaan oma sänky jakaa vaan kahdestaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti