sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Lyhyt kirppisreissu ja 3-4h päiväunet (iltaunet)

Siinä tämä päivä tiivistettynä.

Kirppikseltä löysin kasan froteisia potkareita (6kpl) ja marimekon yöpuvun peukaloiselle. N:lle Ecuadorissa valmistettu villatakki laamoineen kaikkineen :p. Itselle mukaan lähti kolme paitaa.
Lähdettiin aika myöhään liikkeelle niin ei keretty kuin yhdelle kirppikselle. Ruokakaupassa käytiin sen jälkeen ja vannoin autossa paluumatkalla etten liiku enää ilman tukivyötä tässä raskaudessa! Miten tilanne voi muuttua näin nopeesti?! Vielä viikko sitten tuntui välillä siltä, että ei ois raskaana ollenkaan. Nyt jo hetki sisällä kävelyä saa mahan sen tuntoseks niin ku ois tehny enemmänki vatsalihaksia ja vielä pitäis jatkaa.. Ihan voimaton olo tulee. Tuolit onki mun ystäviä näinä päivinä. Toivottavasti se tukivyö löytyy ja pian.

Mun unirytmi alkaa olee taas kohtuu hyvä. Eilen nukahdin yhden aikoihin ja heräsin yhdeksän jälkeen. Illalla kuitenkin uni alkoi painaa niin paljon, että en jaksanu pysyä hereillä. T otti N:n pihalle pulkkailemaan hetkeksi ja olin superkiitollinen! Nukuin siis n. klo 18-21.30 välisen ajan. Ja ylösnouseminen oli työn ja tuskan takana. Vielä ois sauna ja sen jälkeen ah, nukkumaan!! Oon ihan poikki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti