keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Mummilassa

Sitä tultiin taas maanantaina mummilaan. Tarkoitus olis olla perjantaihin asti. On käyty kirppiksillä ja seurattu pienten leikkejä. Ihana ku näkee kuin N viihtyy!
Meiän rytmi on siis kääntyny (ei tosin mummilassa olon takia) nyt suht normaaliksi. Nukahdan joka ilta parin tunnin iltaunille. N nukahtaa 21-22 aikaan ja itse tunnin kaks N:n jälkeen. Herätään joko ennen tai jälkeen 9. N nukkuu 2,50-4h päiväunet. Sopii mulle!
Illalla pitää lisätä tänne vielä kuva leikkikavereista :). Ikäeroa tätipuolella ja N:llä on 1kk.

Tänään oli neuvola..
Ja koska tykkään vertailla aina ja kaikkea, niin sitä on luvassa tälläkin kertaa. Yllätys.
Korteissa on tosi paljo ihan huvittavia samankaltaisuuksia. Esim. paino on noussut lähes samanverran per viikko samoilla rv:lla, verenpaineet laskenu samoista lukemista samoihin lukemiin jne. (Joo, ehkä mulla on välillä vähä tylsää.. :P) Nää neuvolajutut on ihan vaan omaksi iloksi ja muistoksi. Ja ne voi skipata! ;)
Nyt on siis rv 33+3.
Painoa tasan 2kg vähemmän nyt ku N:ltä samaan aikaan.
Sf-mitta 1,6cm pienempi, eli ero pienenee..
Edelleen raivotarjonnassa (niinku ollut jo kauan) mut kuitenki vielä ylhäällä. Parin viikon päästä keskusteluaika sairaalaan koskien synnytystä. Samoin seuraava neuvola, tutustuminen synnytysosastoon. Niin ja myös synnytystapa-arvio 3viikon sisään. Tässähän alkaa tuntuu että pian tapahtuu!! Mutta siis maximissaan n.6 viikkoa!
Tänään oli joku hallinnon puolelle siirtynyt vanhempi nainen sijaisena, koska oma th oli kipeenä. Ihanaa vaihtelua noihin sijaisiin. Selitti tosi hyvin asioita yli 20vuoden kokemuksella.
Ja sain kuulla, että seuraavalla kerralla (tai sitä seuraavalla)
multa otetaan verikoe (vasta-aineiden? takia). Sen takia siis että sain verensiirron viime synnytyksen jälkeen. Veriryhmähän siihen ei anna aihetta mulla.

Ruoka on uunissa ja N kaipaa huomiota. Siispä leikkimään..

2 kommenttia:

  1. Siun tekstistä tuli hirmu lämmin ja hyvä fiilis, se on mukavaa että toista lasta tekevästä pidetään myöskin hyvää huolta ♥

    Ei ole enää pitkä aika toisen babyn syntymään :) Aika jännä lueskella miten koet loppuraskauden, miten valmistaudut kahden äitiyteen...Anna tulla ajatuksia vaan, nämä ovat aina niin ikimuistoisia odottajalle itselleen ja minusta suunnattoman mielenkiintoista luettavaa :)

    Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Ihana kuulla :)! Itsestä kyllä tuntuu, ettei noita jaksa kukaan muu lukea. Mutta mukava kun kiinnostaa.

    Ei ole pitkästi tosiaan enää.. Alko jo jännittämään tänään, kun mietin että rv 34+0 vaihtuu sunnuntaina! Äitini sanoi tänään, että mahan muoto on muuttunut ja näyttää siltä että pian syntyy. Pianhan se syntyykin. Täytyy vaan muistaa nauttia tästäkin hetkestä eikä elää koko ajan tulevassa ja yrittää hoputtaa aikaa. Nyt kaikki huomio tulevaan isoveljeen..! <3

    Hyvää viikonloppua myös sinne!

    VastaaPoista