sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Vyöhyketerapiaa ja kahden räkänokan kaitsemista..

Eilen tosiaan käytiin Hyvinkäällä ilta.
Tarkoitus oli lähteä nuotiolle, mutta suunnitelmat vaihtui ja syötiin, saunottiin ja sain pienen vyöhyketerapiakäsittelyn ihan yllättäen! Pitäis muuten varata aika vyöhyketerapiaan joku päivä.

Pitäis tehdä ennen vauvan syntymää -lista on lyhyt, mutta sitäkin tärkeämpi.. Esim. se aikoja sitten vanhentuneen ajokortin uudestaan ajaminen! Kun pääsisin edes poliisiasemalle sen aukioloaikana joskus..!

Tänään.. P lähti aamulla töihin ja jäin lasten kanssa päiväksi tänne. Pikkusen meinaa hermot olla väliin kireellä, mutta ei onneks paljoa :P.
N ja L on kumpiki räkätaudissa ja nenät vuotaa niin että koko ajan saa olla pyyhkimässä. L tekee hampaita eikä suostu syömään leivän ja maidon lisäks muuta. L myös loukkaantuu ja itkee ihan joka asiasta mitä N tekee ja varsinki jos N on liian lähellä :D. Ja N:ää ihan selvästi ärsyttää se itkeminen, ja se matkiikin L:ää väliin tai yrittää käydä läpsimässä sitä. Itkeehän tuo N myös väliin ja ne kumpiki koittaa ottaa aina samoja leluja kauheen tappelun kans.
Nyt onneks kumpikin on päiväunilla ja saan hetken hengähtää. Mukavaahan tää on (ja ois mukavampaa jos noista ois toisilleen seuraa muutenki kuin tappeluihin..), mutta tekee mieli suklaata!! :D
Antaisin mitä vaan kaksostenrattaista nyt. Saisin nuo rattaisiin ja lähtisin kauppaan ja kunnon pitkälle kävelylle. Ihana ilma!

Miesten oli tarkoitus olla täällä jo klo 15, mutta ovatkin vasta klo 17... Ei kiva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti