tiistai 8. helmikuuta 2011

Olipa kerran pieni paha noita Känkkäränkkä nimeltään..




Tänään on ollu rehellisesti sanottuna kamala päivä. Meillä on vieraillut pahinta laatua oleva Känkkäränkkä. Viimesimpänä saavutuksena N:llä pyykkitelineen ja paperilampun hajottaminen. Koko päivä ollu yhtä kiukuttelua. Koitin klo 12 saada poikaa päiväunille, mutta se onnistu vasta kolme tuntia myöhemmin.
Ensimmäinen itku tuli samantien ku N heräs, tuosta vaan. Tais herätä väärällä jalalla.
Toinen tuli hampaita pestessä. Ei saanu pestä hampaita ikuisuuksia. Koko päivä on menny kiukkuitkun kans. Oon ihme kyllä pysyny ite rauhallisena. Joka on aikamoinen saavutus. Iltaa kohden se alko olee kyllä aika vaikeeta. Meinaa pää haljeta ku T on nii pitkiä päiviä pois ja me vaan kökötetään täällä mökissä lumen keskellä, eikä oo kummallakaan ikäistään seuraa.

Lumesta puheenollen.. Sitä on tullut tänään taas reilusti yli 10cm ja yhä vaan jatkuu. Mistä tuota lunta riittää?! Koko maisema on valkoinen kauttaaltaan. Nyt alkaa pikkuhiljaa jo talvi riittää ja sais kevät tulla.

Ainoa asia muuten millä sain N:n tänään nauramaan, oli se, että kuunneltuani tarpeeksi kiukuttelua kysyin N:ltä: "Haluaksää tissiämammaa ku noin kiukuttaa?". Siitä se riemu repes sillä ja alko hurja nauraminen. Kävi varovasti hipasemassa ja alko taas nauramaan. Tuntu että se halus kertoa olevansa jo niin iso ettei sitä tissimamma enää kiinnosta :D. Osotti jääkaappia ja sano mammaa. Enpä ois uskonu joskus, että tissi jää noin helposti pois niinku N:ltä sillon jäi.
(Joo, oon pahasti mökkeytyny ja tarvin aikuista seuraa!!)

Oikeesti, pieni irtiotto tästä arjesta ois tervetullut. Vaikka pari tuntia. En kyllä tiedä mitä tekisin. Menisin kahvilaan juomaan teetä tai kaakaota ja lukee kirjaa? Oikeestaan vaikka kylmässä ja pimeessä autossa istuminen houkuttelee tällä hetkellä. Ei tosiaan johdu yksistään tästä päivästä. Parempi ku lopetan nyt, etten ala enempää purkautumaan tänne. :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti