lauantai 26. helmikuuta 2011

Viikonloppu ystävän luona

Ollaan viettämässä viikonloppua Espoossa. P:n ja L-neidin kans. L on samana vuonna ja samassa kuussa syntynyt kuin N. Pikkuserkkuja. Isät serkkuja.
T on siellä lätkäturnauksessa. Vähän meinaa olla ikävä ja soittelen väliin miten niillä on mennyt.

Eilen käytiin tosiaan ekaa kertaa noiden reilu yks vuotiaiden kans Hopstopissa Sellossa. Siellä ne meni tuulispäinä joka paikkaan niiin mielissään! Ja toki tämäkin mamma kiipeili ja konttas perässä kuin paraski 5v. Hiki tuli, mutta oli hauska 1,5h. Ja jos totta puhutaan, olin yllättynyt miten jaksoin siellä tauotta kiipeillä ja nostella jne. Oon kyllä ollu energiaa täynnä nyt jonkusen aikaa jo, mutta tuo oli kyllä varmasti näkemisen arvosta :P. Koluttiin joka nurkka alhaalta ylös ja muutama mäkikin laskettiin. Sen jälkeen kierreltiin muutama tunti Sellossa, ja mukaan tarttui Indiskasta ja Punavuoren peikosta muutama kiva juttu.
Kunhan keksin millä saan lisää kuvia tänne niin voisin lisätä tästä mammasta muutaman "edustuskuvan" hopstopista ;P.

Tänään ohjelmassa ehkä metsäretki isommalla porukalla. Toivottavasti onnistuu ja päästään nuotiolle.

Monen suusta oon kuullut, että näytän ihan valmiilta poksahtamaan ja veikkailuja on tullut ettei vauva enää kauaa viihtyis masussa. Maha mennyt alemmas jne. Huoh, jospa nuo oisivat oikeessa!
Ja jee, oon saanut ihanaa palautetta mun "hehkumisesta" :D hah! Näin hyvinvoivalta kuulema raskaana olevien pitäis näyttää ja varsinki viimeisillään.. tiedä häntä. Voin kyllä erinomaisen hyvin jos ei noita vaivoja oteta lukuun. Sattuu ja supistaa.. sängystä nouseminen kestää ikuisuuden ja muutaman kyynelenki vois saada silloin aikaan. Mutta yhdestäkään supisuksesta ja kivusta en valita.. kunhan ne saa jotain aikaan! Alan oikeesti olla innoissaan koska synnyttämään pääseminen on ihan lähellä! Eli tällä hetkellä fiilis on sitä kohtaan positiivinen ja odottava! Homma kotiin :). Ja jos tää menee samalla kaavalla ku edellinen niin.. huh, seuraavasta (?) synnytyksestä voi olla hiiieman eri fiilis.
Ja.. vaikka lapsi oiski samaa kokoluokkaa niin kunhan kaikki muu menis ok synnytyksessä vauvan sykkeistä lähtien niin ei se niin huonosti voi mennä ja siitäkin selvittiin! Jospa tää ois korjaava kokemus. Sitä odottaen (ja muuhun varautuen..).

Ps. En ymmärrä vanhempia jotka tuo lapsensa sinne ja istuvat ite naama näkkärillä todella nyrpeen näkösinä mulkoilemassa! Tai bisnes-isiä jotka istuu sen koko 2h naama kiinni kännykässä netin ihmeellisessä maailmassa, ja kun lapsi tulee pyytämään huomioa, niin isä vastaa poissaolevasti ja katsomattakaan lapseen "Hienoa Pekka...... hienoa Pekka..". Onhan se rankkaa :p. Ja eihän noiden vanhempien lasten seurana tarvikkaan olla joka askelta seuraamassa, hyvinhän ne (jollei paremminki) viihtyy yksinään/keskenään siellä. Mutta.. kuitenki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti