torstai 24. helmikuuta 2011

Viikonloppu

Viikonloppu vietettiin siis Turussa E:n kans..

Täällä..

 

Turku oli kylmä ja kaunis.

Ihana E <3



Ja ihana aamupala, joka tosin on tuossa vaiheessa jo osittain mahassa.
Voi ku sais joka aamu samanlaisen aamupalan




Saunaosasto. Meillä oli illan viimenen vuoro lauantaina, eikä siis tarvinut katsoa kelloa.




Kaikin puolin mukava viikonloppu. Kuvat nyt on missä järjestyksessä vaan. Eikä siellä paljon tullut muutenkaan kuvailtua. Ulkona oli liian kylmä, mutta uskaltauduttiin sinne kuitenkin kävelylle useamman kerran.
Viikonloppu oli rauhallinen ja rentouttava.
Just sitä mitä haluttiin.
Ei ohjelmaa saunan ja aamupalan lisäksi :D. Illalla käytiin muualla syömässä.
Pe-iltana mentiin ja nukahdettiinkin suht aikasin. Lauantaina aamupalan jälkeen oli vuorossa päiväunet. Reilu 3h tais kumpikin nukkua, jonka jälkeen tajuttiin ettei mikään pikkuputiikki oo enää auki. Käytiin kuitenkin kävelyllä (lue: jäätymässä) ihanassa aurinkoisessa säässä. Sen jälkeen palattiin hotellille ja E lähti huoneeseen mun suunnatessa vielä hetkeksi kaupungille. Sen jälkeen oltiin hetki hotellilla, varattiin sauna illaksi ja lähdettiin syömään. Sieltä palatessa (ihan jäässä) olikin ihana kun tiesi, että saunavuoro on ihan pian.
Saunassa tehtiin kasvo - ja hiushoidot ja nautittiin löylyistä. Ilta veny muutaman tunnin edellistä myöhemmäksi, ja aamupalalla väsyttikin ihan erilailla. Vielä oli aamupalan jälkeen hetki rentoutua ennen huoneiden luovutusta ja kotiinpaluuta.
Joku (ja moni sanoiski) varmasti sanois, että on teillä ollu tylsä reissu, mutta se oli niiiin sitä mitä me kumpiki kaivattiin. Hiljaisuutta, omaa aikaa ja rauhallista rentoutumista. Ja joku muu teki ruoat.
Hotelli oli hyvä ja halpakin. Se oli sitä mitä me tällä kertaa tarvittiin. Kaks odottajaa ja kotiäitiä :P. Joskus vois kyllä mennä oikein kunnon hemmotteluviikonloppua pitämään isommalla budjetilla.
Mutta oli se myös niin ihana tulla kotiin.

Me niin nautittiin harvinaisesta hengähdystauosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti