sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Kirje synnytyssairaalasta

Tällä viikolla tipahti postilaatikkoon kirje sairaalasta.


"Teille on varattu vastaanottoaika.."

Varattu vastaanottoaikanne:
Äitiyspoliklinikka
Kätilövastaanotto                              
Synnytyspelkokeskustelu kätilön kanssa
tiistai 22.2.2011 12:30

Äitiyspoliklinikka
Äitiys-pkl-vastaanotto                       
Synnytystapa-arvio
tiistai 22.2.2011 14:00

Nyt ne siis tuli.
"Kirjaa kaavakkeelle pelkosi. Tuo se mukanasi SYPE-keskusteluun."
Mun pelkohan on se, että joudunko synnyttämään samankokoisen lapsen. Varsinkin yhtä ison päänympäryksen omaavan. Ja jos joudun sectioon.
Haluan käydä läpi edellistä synnytystä, ja saada tietää miten samat tilanteet vältettäis. EN halua synnyttää makuultaan missään tapauksessa!! Eikä se oo hyväkään mun häntäluuta kun aattelee. En halua olla pakotettuna siihen sänkyyn ja sietämään supistuksia niin. Haluan liikkua. Ja haluaisin kovasti, että tällä kertaa lääkkeetön kivunlievitys onnistuis. Mutta kaikkihan menee niin kuin menee. Onneksi tiesin sen jo viimeksi. Muuten ois voinut harmittaa. Pääasia on, että ollaan kunnossa, eikä mitään pahempaa tapahtunut.
Sinänsä mitään kauheaa pelkoa siitä ei jäänyt. En pelkää synnytystä. Pelkään vauvan kokoa. Pelkään sitä, että vauva kärsii synnytyksessä niin kuin viimeksi, ja viedään lähes heti pois mun luota. Se tuntu samalta, kuin minussa ois ollu virtajohto, joka ois vedetty irti. Ilmapallo joka puhkes. Olin hetken täynnä ihmeellistä energiaa ihana pehmyt ihme sylissä, ja samassa hetkessä jo täysin voimaton syli tyhjänä.
Itsehän oon muuten 158cm pitkä, enkä kauhean iso muutenkaan. Tuntu hassulta katsoa paaljon isompia naisia paaaaljon pienemmät lapset sylissä :D. Mutta meiän pienen perheen isi onki iso, eli saan kiittää sitä :P.

Toivon siis, että tää synnytys käynnistettäis. Ennen rv 39. En tiedä luotanko lääkärien kokoarvioihin.
Vaikka eniten haluaisin tietenkin, että synnytys lähtis itsestään käyntiin ennen tuota viikkoa. Sehän se kaikista paras ois.

Synnyttäminen on kuitenkin aivan ihanaa, eikä sitä voi verrata mihinkään muuhun maailmassa.



Tänään vaihtui rv 35. Vähiin käy viikot..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti