perjantai 18. helmikuuta 2011

Vapaa viikonloppu edessä ihanan ystävän kanssa!!

Ihan extempore tuli eteen tilaisuus viettää vapaata viikonloppua ystäväni E:n kanssa. E laittoi viestiä myöhään keskiviikkona, että olisko munki mies niin ihana ja päästäis meidät viettää viikonloppua kahdestaan jonnekin. No eilen illalla sitten päätettiin, että viikonloppu onnistuu ja tänään valittiin paikka.

Tällä hetkellä istun siis autossa matkalla kohti Tamperetta. Sieltä jatketaan kohti Turkua (Joo, teen periaatteessa n.500km "turhan" lenkin.).

Mennään hotelliin ja ihan vaan otetaan ja rentoudutaan (lue: laískotellaan olan takaa). Ohjelmistossa ei oo yhtään mitään sen kummempaa. Ja mikäs sen mukavampaa! Tällä mahallahan ei enään edes paljon riennetä.
Tää onkin viimeinen kerta taas pitkään aikaan kun on mahdollisuus saada kunnolla omaa aikaa. Ja jos rehellinen oon.. niin kumpikin ollaan todellakin ansaittu tää miniloma! ;P
Kaikista parastahan tässä on se, ettei tarvinut edes pyytää mitään mieheltä. Se oli melkeen innokkaampi ajatuksesta entä minä. T ja N suuntaakin Tampereelta pohojammaalle mummolaan viikonlopuksi. Sinne "onnenkylän" lähettyville..

Olin muuten saanut ihka ensimmäisen tunnustuksen ihanalta blogistilta! Vau :) olen otettu. Kiitos! Mutta ei siitä sen enempää nyt. Tää netti on nimittäin aivan onneton motarilla. Palaan asiaan siis viikonlopun jälkeen.

Ihanaa, aurinkoista ja rentouttavaa viikonloppua! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti