keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Hohhoi!

Nyt on hermot kireällä! Väsyttää..
Viime yö oli yhtä seikkailua. Ensimmäisessä unessa näin videon, joka oli kuvattu autossa jonka kuskia jahtasi maaninen palkkamurhaaja. Meno ylty vaan hullummaksi ja hullummaksi, mitä pidemmälle uni meni. Lopuksi tällä takaa-ajajalla oli auton katolla konekivääri ja panssarivaunun tykki josta tuli liekit.. Hohhoi.
Heräsin ja huomasin, että se puoli puoli millä olin maannut, oli aivan puutunut. Kävin vessassa ja aloin nukkumaan. Seuraavassa unessa synnytin pojan suht helposti luultavasti tänne mummolaan tai kotiin. Olispa enneuni ainakin tuon helppouden osalta! Unet tosiaan jatkui, mutta niitä en muista niin hyvin. Onko tuo ihme jos väsyttää..?! Kylkeä piti vaihtaa vähän väliä, kun tuntu, että paikat puutuu ja on vaikee nukkua. Tais supistella myös yön aikana.

Synnytysuni saattoi tulla siitä, että sain eilen ihanan uutisen aamupäivästä. Rakas ystävä (ja serkku) synnytti pojan ja laittoi viestiä. Päivällä sain sitten puhelun tältä ystävältä ja sain kuulla enemmän synnytyksestä :). 3h supistusten alkamisesta poika oli ollut maailmassa. Siinä ei paljon ollut kerennyt ihmettelemään.. 20 minuuttia olivat olleet salissa ja parin minuutin ponnistusvaihe.
Kylmät väreet kulki kun kuuntelin ja olin niin onnellinen toisten puolesta! Laskettu aika olis ollut tänään.
Yhdessä ollaan odotettu ja nyt toisen odotus on päättynyt.. pian on tämän vauvan vuoro syntyä. Voi syntyis jo! Meinas itku tulla, kun kuuntelin vastasyntyneen itkua puhelimen toisessa päässä. Rakkaus sentään!

Ylihuomenna on  neuvola. Aika kuluu siivillä ja pian huomaan olevani kahden lapsen äiti.
Nyt oon niin väsynyt, ettei ajatus kulje ollenkaan. Taidan mennä N:n viereen päiväunille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti