perjantai 11. maaliskuuta 2011

Oma koti kullan kallis

Tultiin kotiin tänään N:n kans. T oli siivonnut täällä TOSI hyvin sillä aikaa ja oon niiin onnellinen! Ihana mies mulla <3.
Oli jopa käyny lehtipinot ym. läpi ja järjestellyt N:n pehmolelut siistiin riviin sen sänkyyn ;) koko sänky täynnä pehmoleluja.

Tänään rv 38+5 (!!) oli neuvola. Vauva on tosi matalalla ja kiinnittynyt siis. Ihan lähtöasemissa siellä ja valmiina tulemaan. "Hyvän kokoinen" oli vauva enkä uskaltanut kysyä mitä se "hyvä" siinä tarkoitti.
Sf-mitta on kunnioitettavat 35cm.. huh. Paineet huiteli ensin 139/88 ja toisella mittauksella 129/82. Painoa oli taas tullut PALJON lisää. +875g/viikko. Tuskin kuitenkaan kerkeän saavuttaa sitä lukemaa mitä painoin N:a synnyttämään mennessä. + 5kg viikossa ois aika huolestuttavaa ;)!
Vauvan liikkeisiin merkittiin vain yks plussa. Se on ollut tosi hiljanen kaveri nyt pari päivää. On niitä liikkeitä toki tullut, mutta hirveän rauhallista meno on. Jospa se kerää voimia PIAN tapahtuvaan..

On supistellut. Sellasia, että reisissä asti tuntuu. Menkkamaista jomotusta on ollut vähä väliä, mutta tänään (ja eilen?) on ollut koko ajan sitä. Toissayönä tosiaan heräsin supistuksiin enkä tajunnut ensin unissani, että mitä se mahakipu oli. Siitä kun heräilin hieman niin tajusin, että näähän on supistuksia ja niitä tuli pidemmän aikaa. Olin kuitenkin niin väsynyt, että toivoin vain ettei synnytys sillon alkais. Ajattelin etten jaksais just sinä yönä synnyttää. No ei syntynyt sinä yönä. Pian sais jo syntyä.

Tuoretta kuvaa tältä päivältä eli rv 38+5.




Nyt N:a nukuttamaan ja samalla itekki nukkumaan. Väsyttää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti