perjantai 4. helmikuuta 2011

Karhunpoika sairastaa..

Täällä sairastetaan. Tai oikeastaan N on ollut sairaana jo viime sunnuntain ja maanantain välisestä yöstä. Nukkunut huonosti yöt. Heräilly vähäväliä itkemään. Itsellä hammasta särkenyt. Kummasti sitä jaksaa valvoa ja hoivata näinkin huonosti nukutuilla unilla. Viime yön unisaldosta en edes puhu.
Viime yönä nousi kunnon kuume. Ja edelleen poika hehkuu kuin kekäle. Väliin laskee hieman, kiitos suppojen. Onneksi suostuu juomaan ja syömäänkin. Nenä vuotaa, silmät rähmii jne. Hengittää vaikeesti.
Oiskohan korvatulehdus? Taas. Silmätulehdus ainakin.. ensimmäistä kertaa. Ja mitähän muuta. Tänään päivystykseen kunhan T tulee hakemaan meitä jonkin ajan päästä.  Ihanaa nähdä pitkän viikon jälkeen!!

Nyt pitää mennä hoivaamaan pientä karhunpoikaa, joka heräs toisilta (!) päiväuniltaan hehkuvan kuumana. Isi soitti N:lle. Sanoi olevansa täällä klo 19 paikkeilla. Miten pitkältä 1,5h tuntuukaan!! Viimeksi sunnuntaina ollaan kunnolla nähty. Maanantaina vain automatka tänne.






"Pieni" ero poskien punaisuudessa vaikka äitilläkin on kuuma!

2 kommenttia:

  1. voi pientä riepua!! huomaa kyllä miten posket punottaa... hyvä jos saat sen juomaan! onko sulla pronaxenia ollenkaan käytössä? jos annat sitä ja panadoli mikstuuraa tasaisesti niin meillä ainakin on ihan hyvin auttanut pitämään kuumetta alhaalla esim R:llä kun sillä oli pienempänä kuumekouristuskohtauksia.

    VastaaPoista
  2. Ei oo pronaxenia. Se ois kyllä hyvä ku sitä olis. Kuume tosiaan huitelee 40 tienoilla mut panadolki laskee hetkeks hyvin sen 38.
    En oo tiennytkää et Ronjalla on ollu kuumekouristuskohtauksia! Tai en ainakaan muista. Nyt tosin en muista kauheesti mitään muutakaan :D kiitos tän viikon hyvän unisaldon.

    VastaaPoista