maanantai 27. kesäkuuta 2011

Juhannus saaristossa


Kello 01:34 torstain ja perjantain välisenä yönä. Tuuli mielettömästi ja jouduttiin odottamaan meren rauhoittumista rannassa autossa.






Sama yö klo. 3:43. Pian me loputkin päästiin lähtemään kohti saarta. Ilma oli täysin erilainen ja selvästi selkenemään päin. Aaltoja ei ollut nimeksikään, meri oli tyyni.





Klo. 04.14. N valvoi venematkan ja jatkoi uniaan samantien kun päästiin mökille.


05.14 "Myrskyn jälkeen on poutasää.." Ja se poutasää jatkui ennusteista huolimatta koko ajan tauotta. Mielettömän upeat ilmat koko juhannuksen. Ei parempia ois voinu olla. Paitsi vähän vähemmän tuulta ;).




Katselin N:ää joka nukkui muiden lasten kans ekan yön samassa huoneessa. Onko mulla jo noin iso poika?! N:n rakas muumi seuraa joka paikassa mukana.



Lasten nukkuessa tää pariskunta otti ja vietti sitä laatuaikaa ja vapaata. Ongittiin keskellä yötä ja ihasteltiin auringon nousut ja laskut useampanakin yönä. Eka yönä valvottiin 8 asti, toisena 5 ja viimeisenä 4. Ei vaan maltettu mennä nukkumaan. Kokkoja, kaunis ilma, hiljaisuus, maisemat jne.





Mun kesän ensimmäinen kala ;P.


Aurinko nousemassa.




Grillailtiin joka päivä ja paistettiin yhteensä 6-7 litraa lättyjä ulkona.




Sää vain parani päivä päivältä. Kotimatkalle lähtiessä otin vielä viimeiset kuvat..



Auringonpaiste, valvomista, saunomista, juhannuskokkoja, grillausta, uintia, pihapelejä, saunavihta, juhannuskoivuja, laatuaikaa miehen kans, laatuaikaa koko perheellä jne..

Täydellinen juhannus!

1 kommentti: